followers

Friday, 18 May 2012

:: 1st Giveaway By Iena Eliena ::

Salam,, 
hurm,, rini nak join plak segmen '' 1st Giveaway By Iena Eliena ''
Hurm,, xceli sy di jemput oleh  ZIELA
thank ea ziela,, 

ni ahh banner tuk segmen nih,,


kat cnih sy na tag kawan25 sy tuk join same 


sape25 na join,, join la,, he25,,,
k,, salam,,
:: sarakassim ::

5 comments:

  1. anda di tag :
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-doodle-polka-dot.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama . ^^

    http://aenvanilla.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

    follow kamuu

    ReplyDelete
  3. jom join!
    http://sweetmisskk.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

    Hadiah :
    * Sebuah MP3 Player
    * Sebuah Phone Samsung
    * Sebuah Kamera Lomo
    * Button Badge K-pop
    * Inner Neck
    * 30 Bloglist Selama Sebulan
    * 10 Banner

    ReplyDelete
  4. Salam..
    sorry buat semua tertunggu
    iena ade problem mase contest end sblm ni ade masalah sikit
    iena bru putus tunang time tu & agak stress dan sponsor yg nk bg hadiah tu ex tunang iena..
    so now iena tak bagi hadiah yg tu iena nk tukar..
    nk tny pendapat korang..
    nk buat cabutan utk pemenang atau nak bagi simple gift utk semua peserta..
    mintak bg feedback yer
    kalau nk simple gift utk semua peserta dr iena ..iena blh beli gift dr korea..
    awal bln 11 ni iena pergi korea..
    sorry sgt2 buat korang tertunggu2..
    walaupun lewat iena tetap akan bg hadiah..
    please email iena your feedback yer sebab iena tak bukak blog skrg..

    email : iena@ienaeliena.com

    ReplyDelete

oppss!!! jgn lupa komen kat bawa nih taw :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Old Pink Turtle