followers

Friday, 24 February 2012

:: Kenangan ::

Salam,,,
so macam biasa,, nak story ckit,,,
semalm akuh hang around wif my frends at Mid Valley!!  kwn akuh dr upsi n ukm,,, yg dr ukm tuh Nur Syafiqa (pika) not pikachu okeyhhh,,, n yg dr Upsi tuh Siti Fatimah (tim),, Hurmm,, actely,, membe aku yg duk uitm Machang, uitm perak, Unimas, n Um ta dpt joun,, atas sbb tertentu,, mybe mggu dpan skali lg kowt,,, and actely jugak,, diaorg nih sume school mate aku dlu,, Sek Kluster kecemrlgan Sek Men Keb Sik,, sampai la form 6,,, Alhamdulillah,, result STPM semue dpt yg terbaek,, n dpt masuk U,, Huhuhu~~ 
Kami shopping barang2 keperluan such as baju, beg, buku, stationery dll,, n mkan kat Chicken Rice shop yg dibelanja oleh Pika,, hikhikhik :P bukan salu,, naseb baik la akuh dpt cuti,, ta de palapes,,, kalu ada palapes, agak susa la nak kuar dgn kwn2,, hurm,,, so,, time nih la kene gne peluang tuh sbaik2nyer,,, 

Best sgt!!! 
hope pas nih dpt kuar same2 camni,, n lebih ramai ag,,,
luv u all so much!!!
ni gambar2 akuh time tuh,, n ade stgah gambar2 memebe akuh yg akuh mention nme dye dlm note kat ats tuh~~

 ni sakinah!! stdy kat uitm Sri Iskandar, Perak

nih aku, Pika n Tim

nih plak Anys yg duk kat Unimas,,

ni  Cik Osyin Chimbey,, kat Uitm, Machang,, :)

 nih aku n Tim

cute!!

kat Chicken Rice Shop!!


:: sarakassim ::

4 comments:

  1. huaaa... bila kita boleh ramai2 p mid , tgk wyg skali, then p ict,,, huaaa... weh rindu betul time fom6 dlu kan.. byk betul kenanga *nadasebak ni.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. taw ta pa kan,, kalo boley nak je jumpa sume,, wat reunion,, sies rndu!!!!!

      Delete
  2. Replies
    1. sana r,,, Anys da la hg duk jauh,,, susa an,, pepun kite kena bljaq elok2 r,, taniah anys,, dpt poiter yg baik!!

      Delete

oppss!!! jgn lupa komen kat bawa nih taw :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Old Pink Turtle