followers

Sunday, 22 April 2012

:: Segmen "Saya sayang blog saya sebab..." ::

Salam,,

Now,, sy nak join segmen yg tertera spt d tajuk,,
hmmm,, hehe,, :))
jum ahh ramai2 wat,,,


So,, for those yg nak join,, boley la klik kat sini 

So,, kat cnih sy nak citer ahh.. knpe sy syg blog sy??
huhu.. sy syg blog sy krn,, 

1- blog nih tmpat luahan ht sy,, 
2- tempat sy crite aktvt sy
3- tmpat tuk luahkan syg sy kat sape2
3- sbb blog nih buat sy hepy n hilangkan stress
4- sedap mta mmndang,, design yg sy suke
5- sbb ianya tunjuk ajar dpd rakan2,, 

hehe,, ckup kot,, :D
 so,, kat cnih nak tag 3 orang membe larhh,, min 2 kan,, okay


Okay,, sape2 nak join,, jum ramai2!!!
:: sarakassim ::

15 comments:

  1. thanx sara coz join ^^ alynn da follow blog awak :)

    ReplyDelete
  2. miss z datang...
    dari segmen Alynn juga...
    jemput datang blog...

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/saya-sayang-blog-saya-sebab.html

    ReplyDelete
  3. Salam kenal sis :) Saya dah follow blog.. all the best to you..

    ReplyDelete
  4. tengs ya ! dh follow cnie jugak :)

    ReplyDelete
  5. follower ke 86. dr segmen sama :)

    ReplyDelete
  6. singgah dan Follow!!
    tq ye coz sudi dtg ke blog eiqa.. :)

    ReplyDelete
  7. guwa datang terjah, nampaknya kita ada persamaan, blog untuk luahkan perasan. Apa2 pun, have a nice day dear ^^

    ReplyDelete
  8. As-salam..
    datang dari segmen "SAYA SAYANG BLOG SAYA SEBAB.."


    http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-sayang-blog-saya-sebab.html
    sudi-sudi datang ke blog saya. salam perkenalan dihulurkan..

    ReplyDelete
  9. salam singgah dari segmen yang sama..salam kenal

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-sayang-blog-saya-sebab.html

    ReplyDelete
  10. Salam , bw cnie
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-saya-sayang-blog-saya-sebab.html

    ReplyDelete
  11. singgah sini dan follow..
    dr segmen yang sama..

    jemput singgah, follow sekali..
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-sayang-blog-saya-sebab.html

    ReplyDelete
  12. Lily singgah sini dr segmen yg sme ^_^

    ReplyDelete
  13. blogwalking sini + follow .

    jom lawat blog faizahjasmie .

    kalau sudi , follow lahh blog yang ta seberapa tuhh . hehe

    http://serikandi95.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-sayang-blog-saya-sebab.html

    ReplyDelete
  14. hana BW n follow sini
    http://marsgreen.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-sayang-blog-saya-sebab.html

    ReplyDelete

oppss!!! jgn lupa komen kat bawa nih taw :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Old Pink Turtle